Drawings

05 april 2019

Concertgebouw Brugge - première | 20:00

lostmovements

30 januari 2019

deSingel, Antwerpen - première | 20:00

mijn lichaam van u

In een nieuwe voorstelling voor Dansand! 2017 vertrekt choreograaf Marc Vanrunxt van de tekst mijn lichaam van u. Het is een monoloog over schaarste en verlangen, over verlies en een lange weg terug.

Radical Light

Salva Sanchis

05 oktober 2018

Radial Light @ ADC Genève | 20:00

Voor Radical Light gaat choreograaf Salva Sanchis in dialoog met de muziek van Senjan Jansen en Joris Vermeiren. Onder de naam Discodesafinado brengen de twee geluidsontwerpers minimale techno met experimentele elektronica om een mooi pointillistisch palet van microgeluiden, zowel ritmisch als contemplatief, onbegrijpelijk en aanstekelijk.

White On White

27 februari 2019

Kaaistudio's | 20:00

White on White is een dansvoorstelling gerealiseerd door Marc Vanrunxt, Bahar Temiz, Anne-Mie Van Kerckhoven en Jean-Paul Lespagnard.

What remains is future

David Bergé

Wat choreograaf Marc Vanrunxt doet en maakt, en dit sinds 1981, is geen kunst die tentoongesteld kan worden.  Zijn archief, bestaande uit bewegingen, ruimtes en ideeën is immaterieel en onzichtbaar. What Remains Is Future is een nieuw werk van kunstenaar David Bergé, dat dit archief voorstelt als installatie en als boek. What Remains Is Future is Bergé’s activatie van en antwoord op dit archief. In plaats van een concreet beeld te tonen van de totaliteit van het archief, kiest Bergé ervoor om de onzichtbaarheid en ontastbaarheid ervan te presenteren. 

Komende voorstellingen

Newsletter