lostmovements

De artistieke wegen van choreografen/dansers Marc Vanrunxt en Jan Martens kruisten elkaar geregeld in het verleden en komen nu samen in de vorm van een solo voor Jan. De creatie ging in januari 2019 in première in deSingel. Volgende voorstelling wordt op TANZWERKSTATT Europa gebracht in augustus 2020.

Drawings

Op uitnodiging van Slagwerk Den Haag, het Nederlandse slagwerkensemble bestaande uit zes percussionisten, stelt Marc Vanrunxt samen met hun artistiek leider Fedor Teunisse een nieuw model voor om dans en choreografie, beeldende kunst en live muziek te ensceneren. Eind mei 2020 zou de voorlopig laatste voorstelling tijdens de Kleppers in Toneelhuis, Antwerpen doorgaan.

Why should it be more desirable...?

In deze voorstelling Why should it be ... focust Georgia op de ruimte tussen haar lichaam en het publiek. In mei 2020 zou Georgia haar nieuwe creatie in Theater Rotterdam en ARC for Dance Festival in Athene tonen.

Precarryus

Precarryus is een creatie van de dansers en makers Igor Shyshko en Tale Dolven. Deze creatie vertrekt vanuit een onderzoek naar de bewegingsmogelijkheden van patiënten met het Guillian-Barré-syndroom én vanuit de poëzie van de Russische absurdistische schrijver Daniil Kharms. De volgende voorstelling staat in cc Strombeek op 21/01/2021!

Pink & Orange

Choreograaf en danser Marc Vanrunxt is gefascineerd door het triumviraat John Cage, Merce Cunningham en Robert Rauschenberg in de jaren 50-70.
In diezelfde spirit zet Vanrunxt in Pink & Orange een nieuwe samenwerking op rond het werk van John Cage met ChampdAction. Deze nieuwe creatie gaat in première op 28/01/2021 in STUK, Leuven!

Recent nieuws